Choice Technology Solutions, en leder innen finansteknologi innen backoffice-automatisering, kunngjorde i dag at Merrick Bank har valgt selskapets Jarvis alt-i-ett-backoffice-styringsplattform for sine forretningsbehov.

I kampen om å være konkurransedyktig og trives hjelper Jarvis automatisering kjøpere, uavhengige salgsorganisasjoner (ISO) og salgsagenter med å strømlinjeforme prosesser og arbeidsflyter for å redusere kostnader og øke marginer, samtidig som det forbedrer selgerservice, porteføljestyring og både forhandler- og downline-forhandlerpartner. erfaring.

„Merrick Bank er en prestisjetung, markedsledende institusjon, og vi er veldig glade for å ønske dem velkommen til Jarvis-familien av brukere,“ sa Andres Ordonez, administrerende direktør i Choice Technology Solutions. „Jarvis vil utstyre banken med de mest avanserte funksjonene som er tilgjengelige på markedet i dag,“ la Ordonez til.

Jarvis-plattformen har overlegne back-office-kundeforholdsadministrasjonsfunksjoner, og takler alle aspekter av selgerservice. Fra første inntasting av potensielle kunder, elektronisk søknad med elektronisk signatur, full garanti med KYC-validering (KYC), risikovurdering og godkjenning, og automatisk front- og back-end boarding til selgervedlikehold, kundeservice, teknisk support med billettering, forebygging av risiko og tap, beregninger av rester og kommisjoner med mer, eliminerer Jarvis manuelle prosesser som gir raskere tid til prosessering og inntektsrealisering.

Med Jarvis har overtakende organisasjoner et omfattende bilde av hele porteføljen, pluss at de kan analysere ytelsen og spesifikke detaljer for individuelle salgskanaler med ubegrensede downline-hierarkier. Og med Jarvis kan ISO-er og salgsagenter fokusere på det de gjør best ved å anskaffe selgere, samtidig som de enkelt administrerer forretningsfortegnelsen og sporer provisjoner og rester.